MINDEN EGY HELYEN, AMIT A TÉRSÉGRŐL TUDNI KELL

Vízhiány Magyarországon: kiszáradt az utolsó fővárosi mocsár is
   

Lehet természetes oka is annak, ha egy mocsár néha kiszárad, de az ...


Rekordot döntött a Campus Fesztivál
   

Vasárnap hajnalban véget ért a 14. Campus Fesztivál, a debreceni rendezvénysorozatra idén ...


Júliusi hó fedte be a Magas-Tátrát
   

Fagypont alatt alakul a hőmérséklet a Lomnici-csúcson. Vasárnap kifehéredett a hegycsúcs.
Havazás, hózápor ...


Olcsóbb lesz az üzemanyag szerdától Magyarországon
   

Szerdától kezdve csökken a gázolaj ára Magyarországon, a benziné pedig változatlan marad ...


Jöhet a Top Gun 3?
   

Azt hiszem, kijelenthető, hogy a pandémia miatti több éves csúszást talán a ...


BETILTOTTÁK A BIKINIT EGY OLASZ ÜDÜLŐVÁROSBAN
   

Elege lett a ledér öltözetű turistákból egy népszerű olasz üdülőváros polgármesterének, és ...


Ételek, melyek gyulladásokat okoznak
   

Ha szeretnénk hosszú távon is egészségesek lenni, akkor az egyik legjobb, amit ...


Zalaegerszeg
Zalaegerszegen nagy munkák kezdődtek
   

2024-ig mintegy 120 milliárd forintot fordítanak gazdaságfejlesztésre Zalaegerszegen, amiből a turizmus is ...


Hortobágy
Lezárják a hortobágyi kisvasutat és tanösvényt
   

November elején felújítási munkálatokba kezdtek Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság Hortobágy-halastavi bemutatóterületén, melyek ...


Szeged
Nem teszik kötelezővé az oltást a szegedi SPAR-dolgozók számára
   

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató Spar Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus ...


Szeged
12 vadiúj villamost kap Szeged a kormánytól
   

Történelmi pillanatnak lehetünk szemtanúi hamarosan, ugyanis Magyarország történetében először, november 29-én 3 ...


Budapest
Óraátállítás: változást jelentettek be
   

Az óraátállítás miatt több éjszakai BKK-járat menetrendje is változik vasárnap hajnalban - ...


Idén is báloztak a roncsderbisek
   


2021.okt. 23.-án Mezőberényben tartották meg a Gyorsasági Roncsderbi O.B. díjátadó gáláját!
Minden évben ...


Debrecen
Jubileumi koncertet ad a KFT Debrecenben
   

A legendás zenekar idén ünnepli megalakulásának negyvenedik évfordulóját. Idén negyvenéves a KFT ...


Kiss Árnyékolás

Kiss Árnyékolástechnika Kft.

Több, mint 15 éve az Önök árnyékolástechnikai szakértője

 

Ròlunk

 

A Kiss Árnyékolástechnika már több mint tizennyolc éves múltra tekint vissza. Egyszemélyes vállalkozásként indult a cég Komlón, amely mostanra már több, mint 20 főre duzzadt. Bemutatótermeinket több helyen is megtalálhatja Komlón, Szekszárdon vagy Kiskunfélegyházán. Elsősorban 3 megye Baranya, Tolna, Bács-Kiskun területén vállaljuk az általunk gyártott és forgalmazott termékek beszerelését.

Nyílászárók, garázskapuk, redőnyök, minden ami árnyékolástechnika. Termékeinket nem csak forgalmazzuk, hanem a legnagyobb odafigyeléssel gyártjuk. Az általunk kínált termékek magas minőségűek és tartósak, ezért is vállalunk akár 5 év garanciát ingyenes felméréssel.

 

Termékeink

 

Nyílászárók

  • Műanyag nyílászárók

Válogasson számtalan nyílászáró ajánlataink közül. Legkeresettebb ablak és bejárati ajtók mellett, megtalálhatóak a különlegességnek számító tolóablakok is.

 

Rendkívüli hőszigetelő képesség
A hagyományos építkezésben az ablakok és az ajtók az épület hőszigetelő képességének kritikus pontját jelentik, mivel az egyéb építőanyagokhoz – falazó elemek, hőszigetelő anyagok – képest nagyságrenddel nagyobb a hőátbocsátási tényezőjük. A Kiss Árnyékolásnál arra törekszünk hogy fűtésszámláját a padlóra fektessük. Ezért is ajánljuk ablakainkat 7-8 de akár 9 légkamrás kivitelben is a tökéletesített hőszigetelés érdekében.

 

Magas hangszigetelő képesség
Korunk egyik nagy problémája a zajszennyezés. Egyes helyeken az utcai zaj akár 80 db is lehet forgalomtól függően. Elege van cipőkopogásból, a buszok morajából. Élvezné szeretné végre csendet de a külvilág folyton megzavarja, nyílászáróinkkal csökkentheti a beáramló zajokat. Legjobb zajszigetelő tulajdonságú ablakaink akár 46 db értéket is elérhetik.

 

  • Biztonsági ajtók

Cégünk több, mint 5 éve forgalmazója Hi-Sec biztonsági ajtóknak. Az ajtókat standard méretben áruljuk (850 x 2050, 890 x 2020, 950 x 2050 mm) amik passzolnak a hazai panelházak méreteihez. Igényei szerint többféle színben megtalálhatóak kínálatunkban. Keresse bátran kollégáinkat bővebb információkért.

 

  • Harmonika ajtók


Harmonika ajtók nagy előnye a normál ajtókkal szemben, hogy nem szükséges akkora terület a kezelésükhöz és teljesen megszünteti a normál ajtóknál található holteret. Ideális lehet olyan helyeken, ahol nem áll rendelkezésre elegendő tér, mint például gardrób vagy kis fürdőszoba.

Vállalkozásunk többféle színben úgy mint fehér, barna, mogyoró, stb. kínál harmonika ajtókat és megfelelő méretben igény szerint.

 

  • Bejárati ajtók

Cégünk hosszú évek óta forgalmazója az s-line bejárati díszpaneleknek. A különféle műanyag betétek ajtóinkat az otthon bejáratának meghatározójává teszik. Forma- és üvegviláguk megbízhatósággal, hosszú élettartammal, színtartóssággal párosul. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az S-Line betétek minőségét az Építőipari Minőségellenőrzési Intézet is elismerte, ezért a termék megkapta az ÉMI minősítést.

 

 

  • Amerikai tolóablakok

Kiss árnyékolás egyedüliként forgalmaz ilyen stílusú termékeket Baranyában és Tolnában. Az amerikai típusú ablak és teraszajtók előnye, hogy használat közben nem vesznek el helyet a belső térből, így maximálisan kihasználhatjuk minden belső helyiségünket.

Tolórendszerű nyílászárók
Az ablakok előtti pultok takarékos felhasználása
Hegesztett többkamrás műanyagprofil, kettősfalú profil kiképzés
Nincsenek kopó alkatrészek

 

Árnyékolás

  • Redőny

Külsőtokos redőny
Az ablakra kívülről felszerelt redőnytípus. Ezek utólag is felszerelhetőek, olcsóak és sok variációs lehetőséget rejtenek (motoros, alumínium hőszigetelt léccel készült, színrefújt, fóliázott stb…). Amellett, hogy árnyékol, bizonyos fokú védelmet is biztosít. Az alumínium redőnyök mivel rendelkeznek feltolásgátlóval, tehát a betörő nehezebben tud bejutni a lakásunkba. A hőszigetelt kivitelek részt vesznek aktívan a lakásunk hőszigetelésében.

 

Belsőtokos redőny
Erkélyajtóra vagy ablakra felülre szerelt kivitel, mely egyben az ablak méretének szerves része is. Ezt nem lehet utólag felszerelni, csakis beépítéskor. Utólagos felszerelése a felfogatása miatt és az ablak vagy erkélyajtó feletti áthidaló átépítése miatt bonyolultabb és költségesebb. Hőszigetelt tokkal és igény szerint normál műanyag léccel készült kivitelben, vagy alumínium hőszigetelt léces kivitelben készülnek.

  • Napellenző

Szabadtéri árnyékolásra, eső elleni védelemre szolgál. A napellenzők kiválóan alkalmasak teraszok, kertek árnyékolására. A kiváló minőségű, ponyvával ellátott könyökkaros vagy motoros szerkezetek megfelelő védelmet nyújtanak a kellemetlenül tűző nap ellen

 

  • Reluxák

A reluxa a belső árnyékolás egyik legnépszerűbb és legrégebb óta elterjedt terméke. Esztétikus megjelenésének, gazdag színválasztékának és nem utolsó sorban praktikusságának, könnyen kezelhetőségének köszönhetően, lakások és irodák közkedvelt belső árnyékolói. A lamellák szélességtől függően 16 mm és 25 mm-es alumíniumból többféle kivitelben készülnek. A kivitel szempontjából megkülönböztetünk bowdenes, üvegpálcás valamint gyöngyláncos típusúakat amelyek a legkülönbözőbb formájú és speciális típusú ajtó és ablaknyílásokon is egyaránt alkalmazhatóak.

 

  • Szúnyoghálók

Fix-, mobil-tolópályás-nyílókeretes szúnyoghálói rendszereink funkciójuknak tökéletesen eleget téve, tartós, jó minőségű alapanyagokból és korszerű kivitelben kerülnek gyártásra. Termékeink az igényeknek megfelelően folyamatos fejlesztés alatt állnak.

 

  • Zsaluziák


A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket, belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a legjobb megoldást a külső árnyékoló jelentheti. A zsalúzia hatékonyan visszaveri a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet. Előnye a redőnnyel szemben, hogy a lamellák dőlésszögének állításával szabályozhatjuk a beáramló fényt.

A zsalúzia szerkezete alumínium, mely több színben is rendelhető. Mozgatása történhet kézzel, tekerőkar segítségével, avagy motorosan kapcsolós, vagy távirányítós kivitelben is beszerelhető. A redőnyökhöz hasonlóan kapható meglévő tokokba, vagy külső tokos, homlokzatra szerelt kivitelben is.

 

  • Szalagfüggönyök

A hagyományos függönyt kiváltó modern árnyékoló. Az alumínium karnis rögzíthető mennyezetre illetve ferde felületre is. A függőleges lamellák állásának a szöge és az elhúzás a kezelő szerkezetben található gyöngylánc és elhúzó zsinór segítségével állítható

 

 

Garázskapuk

A Hörmann garázskapu-meghajtók legfőbb ismérve a magas szintű műszaki jellemzők, amelyek kényelmesebbé, biztonságosabbá és kellemesebbé teszik az Ön életét. Kínálunk billenő- és szekcionált, valamint szigetelt és szigeteletlen garázskapukat is.

  • Automata kapureteszelés

A hajtósínben a kapu záródásakor a feltolásbiztosítás automatikusan beugrik a vezetősínben elhelyezett szerkezetbe. Ez hatékony védelmet
jelent a kapu feltolása ellen.

  • Megbízható lekapcsoló automatika

Akadály észlelésekor a kaput azonnal megállítja.Ezt követően a kapu automatikusan kb. 30 cm-t visszanyit, így elegendő helyet ad, az akadály elhárítására. A külön felszerelhető fénysorompó tovább növeli a biztonságot.

 

  • Jól bevált meghajtás-technika

  • Az állítható lassított indítás és lassított megállás kíméli a kaput és a meghajtást
  • Karbantartásmentes, önmagát utánállító fogasszíj (Hörmann szabadalom)
  • Belső szükség-kireteszelés
  • Szériában 4-gombos kézi adóval
  • Széles termékkínálat tartozékokból
  • Egyszerű felszerelhetőség az optimálisan előkészített rögzítési anyagoknak köszönhetően
  • Állítható világítási időtartam (1-5 perc)

 

Elérhetőségünk:

Gyártó központ

7300 Komló, Kossuth Lajos utca 21.
Telefon: 06  72/482-094

Mobil: +36  30/ 984-7610
E-mail: 

Bemutató termek
7100 Szekszárd, Béri Balogh Ádám utca 62.
Telefon: 06 74/ 438-979

Mobil: +36 30/543-8079
E-mail:

6100 Kiskunfélegyháza, Kalmár József utca 2.
Telefon: 06  76/ 433-935

Mobil: +36  30/544-1176

Tetszett a cikk? Kedveld vagy oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: print